Тази рецепта коментираха

Анонимен
Dark
Dark
Казва се попара и е по - вкусно с масло запържено с червен пипер.
21.10.2013 16:26
1
перфектна готвачка
перфектна готвачка
с една забележка към рецептата.във водата се слага малко лимонена киселина/лимонтозо/
20.10.2013 16:15
1
Summertime Sadness
Summertime Sadness
СЛАГА СЕ 1/4 ДАФИНОВ ЛИСТ И ТОГАВА СЕ ЗАПАРВА
19.10.2013 16:58
донор
донор
но с препечени филийки
18.10.2013 21:45
Summertime Sadness
Summertime Sadness
Това е любимата ми закуска,и досега като се сетя си правя една голяма купа
17.10.2013 20:06
1
жанет гарова
жанет гарова
Хахаха. Дядо всяка сутрин закусваше с това, но слагаше и кромид.
Викахме му попара.
17.10.2013 12:14