Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рецептата е много добра, но и аз имам забележка към температурата. При мен на 190 с чаша червено вино се сготви за 60мин. Добавих и лъжичка наполитанска лютивка, топ!
Поздравления за идеята!
26.06.2022 17:11
Николай Димитров
Николай Димитров
Рецептата е добра, получи се супер! Обаче имам някои забележки: Първо, Йенската тенджера не трябва да се слага в предварително загрята фурна, има много голяма вероятност да се строши! А второ - 250 градуса и час и половина е твърде много. При мен на 230 градуса след 45 минути се беше изпарила цялата вода и тръгнало даже да овъглява краищата, така че долях мъничко течност, извадих и оставих да почива. Беше се сготвило - мозък! Няма нужда от чак толкова дълга термична обработка.
24.10.2019 22:19
1
Диана
Диана
Сполучлива рецепта
11.09.2013 22:20
3