Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
не съм ги пържила така, аз ги пека във фурната
15.05.2016 21:21
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ракията каква роля играе.
29.02.2016 23:00
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Обожаваме крилца вкъщи,приготвени по този начин са превъзходни.
24.01.2016 19:18
Петя
Петя
Уникални са! Браво! Страхотен букет от вкусове. Сладкото на меда се преплита с киселото на лимона и крилцата направо се топят в устата, ракията ги прави леко пухкави, а джинджифила е страхотна добавка към тези аромати! Семейството ми сме фенове на крилцата и аз експериментирам какви ли не рецепти, но тази с удоволствие ще пробваме пак!
02.06.2013 21:09
1