Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Чудеса на глупоста
01.02.2019 21:32
Митето
Митето
Мноого твърди станаха...
25.02.2016 23:21
6
Мирелла
Мирелла
Благодаря Ви за рецепта.. станаха точно като купешките банички, но станаха твърди, а не меки с лека хрупкава количка. Не знам защо :(
18.01.2014 08:34
8
Valentina Petrova
Valentina Petrova
мнохо хубава става ,в нашата къща е на почит ,само че аз я приготвям като я навивам на голям охлюв в цялата тава
21.11.2013 08:08
2
Mima
Mima
Не се ли слага и кисело мляко и сода в тази плънка. Нали е баница. Само сирене и яйце и олио,ли се слага? Не става ли много суха така?
09.10.2013 18:13
3
1
Ирена
Ирена
При това количество течност ще ви е нужно около 500 г брашно.
04.09.2013 22:16
Irina
Irina
Какво горе-долу е количеството на брашното?
03.09.2013 16:30
Соня Векилева
Соня Векилева
това по бани4арниците им казват цигански бани4ки.Така може да се направят и пържени,само 4е се сгъват.
02.09.2013 23:00
Димка Славчева
Димка Славчева
Това са истински БАНИЧКИ а не разни пити кифли или тутманици.ИДЕАЛНА РЕЦЕПТА ТАКА Я ПРАВЯ И АЗ.Само че не ги правя толкова малки ,а ги навивам няколко в тава и става една голяма вкусна баница.Пробвайте и няма да съжалявате.
02.09.2013 18:49
1
vasilia
vasilia
без мая,това е българската баница,точно както е описано,мая за тутманик,сиропирана баница,питки...
02.09.2013 11:57
3
ема
ема
Без мая ми се струва ,че няма да стане.А оцета е повече за еластичност отколкото за втасване....
29.08.2013 16:06
таня
таня
Тестото ще бухне защото има оцет.
24.08.2013 11:34
mari
mari
ако искате да бухне сложете мая и ще стане като тутманик, но рецептата е дена за баница, която е като купените банички (по баничарниците(
08.06.2013 03:39
Илияна
Илияна
Според мен трябва да има мая в тестото.
07.06.2013 16:54
димитър
димитър
а това тесто кое ще го накара да бухне?само оцета ли или и малко сода?или малко мая?
07.06.2013 11:35