Тази рецепта коментираха

Анонимен
Martin Strong
Martin Strong
А орехите къде останаха?
22.04.2016 13:54
Мирослав
Мирослав
пише - 1 чаша за блата, 1 чаша за крема
26.07.2012 17:45
1
кева
кева
Как се разделя захарта за блата и крема?
26.07.2012 15:10
1
Дани
Дани
печете, докато клечката започне да излиза суха. В повечето случаи грешката е при печенето. По принцип сладкишът се получава по-влажен от обикновените, но не го вадете, докато не излезе суха клечката. Важно е и шоколадовата смес да не се добавя топла към яйцата, а изстинала. Иначе за крема няма как да не се получи - просто накрая разтваряте набъбналия желатин и бъркате, докато напълно се разтвори в горещия крем.Успех!
19.07.2012 12:09
1
Цвети
Цвети
Аз застлах тава с хартия за печене и нея намазних. Дали трябваше да не я застилам? Това ли ми е грешката?
18.07.2012 16:41
3
1
Цвети
Цвети
Нещо не стана, не знам защо блата ми излезе от тавата и въобще не се опече:( Какво не правя както трябва?
18.07.2012 16:22
roro
roro
и на мен не ми се получи,май сбърках нещо при крема. на снимката изглежда страхотно
15.07.2012 18:36
radostina
radostina
стана разкошно просто невероятно вкусно
11.07.2012 11:55
2
1
Диляна
Диляна
защо не се получи, Рени?
27.06.2012 16:35
Рали
Рали
не се получи!
27.06.2012 10:33
Mariana
Mariana
Прекрасно!!! просто невероятен, бих казала най доброто, което съм правила!!!
22.03.2012 10:28