Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таисия
Таисия
Аз благодаря за интересната рецептата.
31.10.2014 18:55
1
Кюстендилец
Кюстендилец
Това на Тина е Кн зелник, а пльнката може и да е от кисело зеле.....
19.01.2014 11:08
3
Евгения Христова
Евгения Христова
Наименованието зелник идва от зелениите,които се слагат като плънка.
07.07.2013 18:20
2
1
Нина
Нина
Рецептата е хубава и сигурно е вкусно,но и аз съм живяла 30 години в Кюстендил и рецептата на Тина е точната рецепта за Кюстендилски зелник
07.07.2013 16:34
3
1
Тина
Тина
Кюстендилка съм, израснала съм с бабините зелници и мога да твърдя, че това не е кюстендилски зелник. Рецептата е ок, но няма нищо общо с трипичния за областта. В средата на една тепсия за слага ситно нарязан праз лук, лапад, киселец, предварително намачкани със сол и сирене.Покрива се с тънко разточена кора и започват да се налагат кори, които се нагъват на хармоника, окло зелената плънка. Между тях може да се наръси още сирене и разтопено масло. Пече се на умерена фурна. Когато е готов се напръсква с гореща вода с разтворена вътре мазнина. Сервира се с кисело мляко. Добър апетит!
06.06.2013 16:51
9
Борислава
Борислава
А къде е зелето? Нали е зелник?!
06.06.2013 13:58
1
1