Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ники
Ники
Нява нищо по-хубаво от домашно приготвената лютеница.
27.07.2020 13:00
Надя Векилова-Савова
Надя Векилова-Савова
Първо се изваряват доматите, да станат 1/3 от първоначалния обем, след това се прибавят смлените чушки, моркови или патладжани. Чак тогава се прибавя олиото. Пържи се още около 1 час. Ако сложите олиото в началото лютеницата ще стане много тежка и с не толкова добър вкус.
17.08.2016 15:09
32
3
Еленя
Еленя
Колко бурканчета излизат от една доза?
17.08.2015 21:01
14
7
коста
коста
наи хубавата лютеница е от първомаи./дето играят хоро на етикетите./а за да не загаря си купете тенджера с двоино дъно.
19.09.2014 20:24
7
1
Гинка
Гинка
При това съотношение между количеството домати и чушки е по-правилно да се нарече "Домашна апетитка" или "Салца с чушки", а не лютеница.
17.09.2014 10:56
9
5
соня
соня
пробвайте с 3кг. печен и смлян патлажан вместо моркови и другата хитрост е 2-3 глави лук наситно нарязани се слагат в сгорещеното олио и като стане златист се слагат доматите- тази рецепта я знам от свекърва ми и вече 30 години я правя така. нямам познат който да я е опитал и да не я харесал
06.05.2014 17:27
25
2
Радостина
Радостина
Извинете, колко минути трябва да ври самата лютеница?
Предварително благодаря :)
14.09.2013 11:19
7
1
Ирена
Ирена
От тази рецепта се приготвя приблизително 21-23 килограма готова лютеница в зависимост от това колко "водни" са били доматите, които използвате.
10.09.2013 23:31
1
2
Didka
Didka
обеснете ми моля за колко количество са тези продукти ...благодаря
09.09.2013 17:29
4
Йорданка Тодорова
Йорданка Тодорова
стана супер,благодаря,макар,че аз вместо моркови смлях печен патладжан 2 кг
04.09.2013 12:51
4
Недялка Колева
Недялка Колева
Спазих всички показания и стана превъзходна лютеница! Благодаря за точните пропорции! Всяка година ще я правя така!!! Който не е опитал, да направи това ! Няма да съжалява!
30.08.2013 13:32
2
Минкова
Минкова
Приготвих лютеницата точно по рецептата и резултатът е просто-отличен! Ще я препоръчам на всички мои приятели.Благодаря сърдечно за чудесната рецепта!Останете със здраве и молба за още такива вкуснотии.
19.08.2012 21:05
2