Тази рецепта коментираха

Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
04.05.2017 10:36
Страхотни са! ... Заедно със студена биричка... :D
0
0
NEVI
NEVI
12.04.2016 01:23
Тиквичките стават много хрупкави аз ги режа на тънки шайби потапям в ледено студена вода после в сместа от брашно и после пак във водата и пържа. Трябва да сте много бързи с потапянето във водата да не се отмие брашното. Сервирайте със млечно-чеснов сос.
12
5
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 22:31
за гръцки наистина се режат на тънко за да станат хрупкави, но не съм сигурна, че тази рецепта ще издържи теста
9
2
Младенова
Младенова
19.02.2016 10:29
Нашите български пържени тиквички са по-добри , защото не се режат на толкова тънко и не им се губи вкуса, като се изпържат! Гответе българска кухня! Тя е най-добра!
94
13
наивник
наивник
30.04.2013 17:02
снимката не отговаря на рецептата !!!
23
4
аз
аз
30.04.2013 15:29
Че това са пържени тиквички. По-добре на фурната направо,със заливка някаква,тъкмо няма да висиш на котлона
13
2