Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Само аз ли не виждам, на каква температура трябва да се пече?
08.12.2022 22:23
1
Веселин Иванов
Веселин Иванов
Браво. За втори път ще го правя. Само една забележка, намалете каранфила.
13.11.2014 19:41
2
1
боди1956
боди1956
Скъпи приятели .След като е престояло в маринатата джоланчето Ви предлагам вместо в тавичка, да го опечете в плик за печене и после да не броите пръстите не облизани а да поканите приятели на червено винце от грозде и да се насладите на кулинарния шедйовър.Наздраве .
25.02.2014 20:35
8
1
боди1956
боди1956
след като направите маринатата най добре сложете джолана в плик за печене и го пригответе в него , след това не бройте колко пръста имате не облизани . не забравяйте червеното вино от грозде и добрите приятели . наздраве.
25.02.2014 20:23
5
1
Васко Кабзималски
Васко Кабзималски
Разкошно!Задължително чаша червено вино!
11.11.2013 15:33
3
1
Нели
Нели
Къде е свинският джолан в плик?
31.10.2013 17:49
13
2