Тази рецепта коментираха

Анонимен
Roxy
Roxy
Съветвам всички начинаещи готвачи, които четат рецепти в интернет да прескачат първата страница резултати в Гугъл.
Готвач.БГ препоръчва печене на патешки гърди за "малко повече от час....? Първо ми стана смешно, а после ми стана жал, за всички, които ще си опропастят хубавите филета с това безумие. Патешките филета се пекат за НЕ ПОВЕЧЕ от 20 минути!!!
Някои неща са въпрос на вкус, но това, което сте написали в тази рецепта е тотално неадекватно.
А за коментара на Ели дори няма да кажа нищо....
14.02.2016 18:31
6
Ели
Ели
свинските ребърца се пекат около един час за патешкото месо мисля, че е нужно повече време, иначе остава жилаво!
27.10.2014 17:36
1
3