Тази рецепта коментираха

Анонимен
лондончанка
лондончанка
Снимката не отгоеаря на рецептата,въобще,нещо не се впечатлих....
22.04.2014 14:24
9
йкфкф
йкфкф
Защо на картинката крема е шоколадое?
08.03.2014 15:43
1
1
Покажи всички подкоментари
Роксана
Роксана
Поради липса на масло(за крема)използвах маргарин,но препоръчвам да не правите тази грешка като мен.Иначе сладкиша ми се получи задоволително добре.А за сиропа ми се видяха много 2ч.ч.вода и 2ч.ч.захар,затова ги намалих на 1:1.
22.11.2013 13:36
3
гкл
гкл
Щеше да е добре да се напише колко чаши захар се слагат в тестото и колко в сиропа...
16.11.2013 10:27
4
1
аз
аз
ами като не е такава рецептата а има по истинска моля напиши я
30.09.2013 08:52
aaa
aaa
на картинката е кафяв крема?????????
25.09.2013 15:31
1
Danie
Danie
Ами АЗ напиши ни рецептата за лондонслия сладкиш . Много съм любопитна да я изпробвам - моля те.
23.09.2013 21:58
1
АЗ
АЗ
Този сладкиш няма нищо общо с лондонския.Всяка година за 1-ви юни задължително го правя и рецептата не е такава.
08.09.2013 19:01
2
ЛД
ЛД
Този сладкиш няма нищо общо с лондонския
03.08.2013 09:15
2
1
Ves
Ves
На картинката изглежда много добре и вкусно, но само на картинка...
19.12.2012 12:07
2
Tsvet
Tsvet
Нещо не ми се получи на мен :(
03.02.2012 21:10
1
Тома
Тома
По същата логика не трябва да си приготвяш и домашна майонеза. Използвайте пресни яйца и няма от какво да се притеснявате.
11.11.2011 10:26
1
pep
pep

Кой би се осмелил да яде крем от сурови жълтъци ?
Точно така се хваща салмонелоза!
10.11.2011 13:03
1
тин
тин
Правим крема със сурови жълтъци, намазваме изстиналия сладкиш с крема и слагаме в хладилника.
09.11.2011 23:54
валя
валя
Крема само се разбива.
09.11.2011 16:34

Последно коментирани от категорията