Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
не може ли същото нещо след като се пасира на тиган и да стане за 5 мин
06.05.2016 08:01
4
2
Черната Перла
Черната Перла
Как 1 час той боба се вари толкова и е готов
13.03.2015 17:07
4
2
Сияна
Сияна
Само ми обяснете, как ври мляко с яйца на 180 градуса 1 час (защото то ще си ври във фурната)!!!! Крем карамела е подобна смес, само че със захар, пече се бавно, но на ВОДНА БАНЯ и не на 180 градуса! 180 градуса НЕ Е СЛАБА ФУРНА. Това нещо след 1 час ще е навсякъде другаде из печката, но не и в тавата, ако въобще остане нещо след 1 час врене и кипене.
03.09.2013 16:16
9
1
1
Покажи всички подкоментари
miro
miro
ако вземем да мислим за тока и за водата ами то по добре да не ядем:))
16.07.2013 19:02
2
3
жаяж
жаяж
Сигурно е вкусно, но при този скъп ток не е оправдано да печем 1 час продукти, които могат да се приготвят по друг начин за 10 мин.
14.10.2012 21:41
7
1