Тази рецепта коментираха

Анонимен
nikozhel
nikozhel
И аз ги правя, но не запържвам каймата, отрязвам зелената дръжка и когато издълбавам вътрешността оставям в края където е дръжката малко от бялата част на патладжана. Така не изтича от плънката при печенето и външния вид е много красив. Не слагам сирене чедър, а в плънката има бяло сирене, българско, малко кашкавал и накрая, когато са почти готови ги поливам с доматен сос от готовия и малко настърган кашкавал върху всеки патладжан. Наистина стават великолепни. От доматения сос изглеждат чудесно, и ако човек иска да има и сос към ястието го има. Да ви е сладко! А на тези, които искат да се пробват, успех!
24.10.2011 15:54
1
виксан
виксан
Това сигурно е голяма вкусутия.
20.06.2011 17:36
1