Тази рецепта коментираха

Анонимен
Нели
Нели
Не приличат на питки на снимката,а на вкусни кюфтенца за вегетарианци!мммм,вкусни изглеждат...
11.10.2013 09:08
Благой
Благой
Рецептата е добър ориентир наистина. Аз лично сварих лещата с морков, чесън и червен пипер - в края на сваряването й добавих кимион, къри, нарязан чесън и куркума. След това прецедих в гевгир добавих галета разбърах, две яйца докато стане еднородна смес. След това всяко кюфте овалях в галета, после в яйце и пържих. Стана невероятно.
11.10.2013 00:18
5
Роверто
Роверто
Тази рецепта е указателна ,за най елементарния начин на приготвяне,Оставете въображението да ви води!Мисля че е за вегетарианци.Месоядните да не взимат отношение,защото това не е в компетенцията им!Да Ви е сладко растителноядни!
12.01.2013 12:39
3
2
1
Покажи всички подкоментари
Венета
Венета
Само не разбрах това масло за какво ни е ???
04.08.2012 09:11
Мирослав
Мирослав
Аз съм пробвала тази рецепта и останах доволна. Прибавих брашно, колкото да се получи по-гъста смес. Ако не искате кюфтета от леща правете си от кайма
07.05.2012 16:33
1
ориенталска леща
ориенталска леща
Стават, но се иска късмет и повечко яйца, брашно или мокър хляб и др. неща които да действат като цимент. И повече пикантно е по-добре: кимион, кориандър, къри, черен пипер, люто колкото може, може и дребни парченца от някакъв плод за нюанс: нар, портокал, ананас, манго
07.05.2012 10:39
...
...
Тва е най-гадната рецепта която може да се даде.НЕПРАВЕТЕ!!!Не стават кюфтета,а питки
05.04.2011 20:39
1