Тази рецепта коментираха

Анонимен
Боби
Боби
Клара и аз ще те контрирам. Дроба специално ,бил той бял или черен го пържа с мас.И знаеш ли защо? Защото дроба става по мек някак си и най най важното не пръска мазнината от олиото..Иначе и аз повечето неща ги пържа с олио..
17.04.2013 21:30
1
Покажи всички подкоментари
Мишо
Мишо
о, клара, мисля, че всички автори на рецепти в сайта от тук насетне ще се съобразят с твоето преважно мнение и желание и повече няма да има никакви рецепти с мас!
03.05.2012 10:31
Клара
Клара
Мразя свинска мас и изопщо пържените с мазнина ястия. Обичам задушени и с различни сосове. Така че не е по мой вкус.
03.05.2012 00:59