Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
В момента се пече :)
10.08.2021 18:07
Мариела Христова
Мариела Христова
Приготвих я по ваша рецепта, но я направих без бадемите и карамфила.
13.01.2016 11:27
3
1
Покажи всички подкоментари
Виктория
Виктория
Аз пека баклавата бавно,за да порозовее и отвътре.Така я харесвам.Става цялата с еднакъв цвят.
30.11.2013 21:31
10
1
Йовов
Йовов
Абе то хубава е рецептата но нещо е сбъркано мисля за времето на печене и то при загрята фурна и то да се пече около час ... Да вземе да го коригира .
30.11.2013 17:37
6
3
тоничка
тоничка
бравос наистина готина рецепта вкусна е ................................ искамммммммммммммммм
11.02.2012 14:37
1
4