Тази рецепта коментираха

Анонимен
Даниил Биков
Даниил Биков
Много яйчено,не ми допадна изобщо ...
А бакпулвера трябва да е 1 ч.л. ,за тези които се чудят.
26.06.2023 16:34
Йорданка Караджова
Йорданка Караджова
Не знам кое му е арабското,но баба ми така си правеше най-обикновенно реване... Аз го направих с кафява Захар,стана божествено.
26.06.2023 15:23
1
Тоди
Тоди
Абсолюно не е арабското реване!!!
03.12.2013 17:13
7
Михаела
Михаела
Оценката се е получила 5 от 5 поради това, че не съм й обърнала внимание
26.10.2013 21:53
1
Клаудия
Клаудия
защото всяка фурна е различна, предполагам. Ако фурната ти пече повече от едната страна, после може да обвиниш, че са били много градусите
19.11.2012 16:41
2
ил
ил
защо не пише колко минути се пече и на колко градуса
16.11.2012 18:29
3
MARIA
MARIA
Това не е арабско реване.
15.03.2011 13:21
3
верката
верката
Бакпулвера едно пакетче ли е ?
29.01.2011 16:44
гост
гост
Нито рецептата, нито снимката отговарят на арабско реване.
27.02.2010 15:33
3