Тази рецепта коментираха

ЖЕНИ
ЖЕНИ
06.12.2013 15:17
Стана превъзходен,нямам думи!
5
0
Буба
Буба
04.12.2013 11:10
Със сурови жълтъци ли се консумира?
2
1
Мария
Мария
03.12.2013 16:53
Чудесен сладкиш!
Аз го знам като „Агнес".
0
0
Илияна
Илияна
03.12.2013 15:45
Този сладкиш го правеше майка ми. Бях дете тогава. Вечно се чудеше къде да го скрие от мен. Великолепен е!
0
0
Ивка
Ивка
08.11.2013 17:26
Злати, колко пудра захар сложи? Кажете, за да ни се получи и на нас уникален! ;)
0
0
Злати
Злати
31.10.2013 17:42
Ммммммм...... още топъл го нападнах - уникален е :))
0
0