Тази рецепта коментираха

Viktoriq Zaharieva
Viktoriq Zaharieva
10.09.2018 14:42
Толкова лесно и същевременно много вкусно.
1
0
Buftichka
Buftichka
24.07.2018 22:13
Това ми е любимото, но малко по- различно го правя.
0
1
Петя
Петя
25.02.2018 19:34
Ще пробвам
0
0
Mariana Kovacheva
Mariana Kovacheva
25.02.2018 17:55
Като се запържи брашното и се слага от бульона, на помощ идва пасатора. Става.....супер гладко. Слагам 1-2бр. дафинов лист и накрая в 1/2 кофичка кисело мляко, 1-2 жълтъка И СОКА ОТ 1/2 или 1 лимон / зависи от количеството фрикасе/. Ще си оближете пръстите!
15
4
Григорий Василев
Григорий Василев
20.11.2017 14:41
Не разбрах кво стана с пилешкото месо след като го разкъсахме на парчета. На мен ми се получи само брашнен сос с аромат на пиле, ама без месо :D
28
5
Ceylan Osmanova
Ceylan Osmanova
07.11.2017 20:21
Всеки път ми се получава с тази рецепта!
5
4