Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
Да питам : Побелява ли течността им ? Вече 3 ден стоят на слънце и взе да побелява течността им.
27.08.2013 10:07
5
1
Тони
Тони
Аз ги правя в трилитрови буркани. Слагам три супенилъжици сол и три ракия, капър, чесън и 1 чаена лъжичка синапено семе(вързвам го в парченце памучен плат, да де се разпилява). Най отгоре на буркана слагам няколко млади клонки с листа от вишна.Ако нямате -може от лоза или пък 2-3 листа от смокиня. Останалото вече го знаете.Да ви е вкусно.
18.08.2013 10:23
5
1
габи
габи
Последно една супена или една чаена лъжица морска сол?
18.08.2013 07:09
9
Петя
Петя
Баща ми ги нарича не кисели краставички ,а слънчевки защото седят на слънце и са различни на вкус от киселите...много са вкусни...
17.08.2013 16:52
3