Тази рецепта коментираха

Анонимен
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Макароните се слагат в гореща вода и се слага сол и олио или краве масло целта е да не се слепят.Така ги правя и върху макароните слагам натрошено сирене и тогава ги заливам.
02.11.2019 19:44
1
Потребител#176072
Потребител#176072
ааа приехте ме най-после, като ви малко .............,
25.08.2016 08:15
4
Мима
Мима
Когато макароните се залеят с млякото и яйцата,НЕ СЕ БЪРКАТ по вече!Слагат се във фурната и се пекът до златиста коричка.
02.10.2013 18:28
14
7
Стели
Стели
Като екстра, може да се карамелизира захар и да се залее дъното на тавичката, в която се пекат макароните. Придобиват аромат на крем-карамел и стават неописуемо вкусни.
20.09.2013 13:54
18
2
Василева
Василева
Аз добавям и около 200 грама сирене. Стават чудесни
05.08.2013 18:29
10
3
Марги Ованесян
Марги Ованесян
За едната чаша са го написали от сайта явно. Ей сега го редактирам. :)
16.05.2013 11:15
1
D2S
D2S
Защо са необходими "захар - 1 ч.ч. или на вкус" и "захар - 400 г"?
15.05.2013 22:13
2
sunrise
sunrise
За какво са 400гр захар и 1ч.ч. захар
Няма ли да стане прекалено сладко
15.05.2013 22:11
2
Юлиана
Юлиана
Отговорът се чете още в началото-макароните се сваравят!
15.05.2013 17:46
Веселин
Веселин
Макароните са 500гр в сварено или сурово състояние? Мъжки въпрос.
15.05.2013 17:35
1
1
Покажи всички подкоментари